Horváth Heating - Mennyezethűtés és mennyezetfűtés

Mennyezethűtés és mennyezetfűtés

A hagyományos klímaberendezések legmodernebb alternatívája

A jövő fűtés-hűtésének titka rejlik a felületfűtésben! Ezek a rendszerek az alacsony hőmérséklettartományban működnek. Az egyedülálló kombinációja a felületfűtésnek és mennyezethűtésnek teszi igazán fenntarthatóvá és energiatakarékosan működtethetővé otthonát. És ami még ennél is jobb: a rendszer segítségével akár 1-2 fokkal alacsonyabb hőmérsékleten is ugyanolyan kellemes hőérzetet élvezhet, miközben további energiát spórolhat.

A száraz rendszerű mennyezet- és falhűtő rendszerek utólag is beépíthetők, így akár most is válthat!

A mennyezethűtés legnagyobb előnyei

Komfort és huzatmentesség

Komfort és huzatmentesség

Minimális por és baktérium

Minimális por és baktérium

Individuális hőszabályozás

Individuális hőszabályozás

Hosszú élettartam

Hosszú élettartam

Zajmentesség

Zajmentesség

Esztétikusság

Esztétikusság

Energiatakarékos

Energiatakarékos

Kiváló komfort és huzatmentesség

A mennyezethűtés működése során nem fúj hideg levegőt a helyiségbe, így nem tapasztalhat kellemetlen huzatot, amely sokak számára zavaró lehet. A sugárzó hőelv alapján a mennyezet és a falak lehűtése biztosítja a kiegyensúlyozott hőeloszlást, így egyenletes és kellemes hőérzetet élvezhet az egész helyiségben.

Por és baktériumok minimális áramlása

A klímaberendezések hagyományos működése során levegőt keringetnek, ami por és allergén részecskék mozgását is eredményezi. A mennyezethűtés viszont nem mozgatja a levegőt, így minimálisra csökkenti a por és baktériumok áramlását a helyiségben. Ez különösen előnyös azoknak, akik légúti allergiával élnek, hiszen javítja az életminőségüket és csökkenti az allergiás reakciók kockázatát.

Zajmentesség és éjszakai üzemeltetés

A mennyezethűtő rendszerek működése rendkívül halk, így nem zavarja meg a helyiség nyugalmát. Ennek köszönhetően akár éjszaka is problémamentesen üzemeltethető, anélkül hogy alvását zavarná a zaj.

Energiatakarékosság és kedvezőbb üzemeltetési költségek

Alacsonyabb hőmérséklet mellett is kellemes hőérzetet élvezhet a helyiségben. Ez lehetővé teszi az energiatakarékosabb működtetést, és akár 30% energiaköltség-megtakarítás is elérhető a klímaberendezésekkel szemben. A kisebb energiafelhasználás és a hatékony működés fenntarthatóbbá és környezetbaráttá teszi az energiafelhasználást.

Individuális hőszabályozás

A mennyezethűtő rendszerek lehetővé teszik, hogy különböző helyiségekben külön hőmérsékletet állítson be. Így mindenki az egyéni igényeinek megfelelően szabályozhatja a hőfokot az adott területen.

Esztétikus és praktikus kialakítás

A mennyezethűtő rendszerek a mennyezet vagy a falsík alá kerülnek, így nem befolyásolják a belsőépítészeti megoldásokat, és nem lógnak ki a falakon. Ezáltal megőrzik a helyiség esztétikáját és lehetőséget nyújtanak a berendezés szabadabb elrendezésére.

Karbantartásmentesség és hosszú élettartam

A mennyezethűtő rendszerek egyszerű és hatékony kialakításuknak köszönhetően kevés karbantartást igényelnek. A kevesebb mozgó alkatrész miatt a meghibásodások esélye is csökken, így hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkeznek.

Kérje a Horváth Heating segítségét!

Az Ön kényelme és elégedettsége a mi legfőbb küldetésünk!
Bízza ránk a mennyezetfűtés és mennyezethűtés beszerelését, garantáljuk a profi, minőségi munkát.
A Horváth Heatinget az új, innovatív fűtés-hűtés megoldásai csak Önre várnak!

Horváth Heating - Hermann Saunier Duval
Horváth Heating - Rehau
Horváth Heating - Uponor